Home » Portfolio

Mijn naam is Frank Hoogmoed, ik ben 20jaar, en ik  ben woonachtig in Dieren een plaats in de buurt van Arnhem

Afgelopen school jaar heb ik mijn diploma podium en evenementen techniek niveau  3 mogen halen. 
Op dit moment doe ik een vervolg van deze opleiding voor niveau 4 in de richting geluid en hoop deze einde van het school jaar te behalen. 

Tijdens mijn opleiding voor niveau 3 heb ik veel ervaring op gedaan in de praktijk op mijn school en vooral in mijn stage periode.
ik heb 2x een half jaar stage mogen lopen en dit heb ik bij 2 verschillende bedrijven gedaan.

Mijn 1e stage heb ik gelopen bij Dutchview, in Hilversum op de afdeling audio. Hier heb ik erg veel mogen leren over tv registratie's op verschillende locatie's in het land. Ook heb ik veel mogen leren als zendertechnicus. 

Mijn 2e stage heb ik bij ADD Light/HOF Audio gelopen in Haren. Hier heb ik erg veel morgen leren over verhuur en het onderhouden van een magazijn en apparatuur. ook ben ik met dit bedrijf op veel locatie's geweest waar we het licht/geluid hebben geleverd.

Naast dat ik de opleiding podium en evenementen techniek doe. Kom ik met regelmaat bij Boerema Geluidstechniek. Bij dit bedrijf was het voor mij allemaal begonnen. In het begin kwam ik hier erg vaak over de vloer en heb er ook erg veel mogen leren over audio, wat mij ook het meeste ligt.